Isah-PDI DCOM vervangen

In versie 4.5.2 van Isah PDI (beschikbaar voor versie 7.4.5.2 van Isah) is het communicatieprotocol DCOM vervangen door TCP IP. Het installeren van de programmatuur van Isah-PDI is hierdoor eenvoudiger geworden. U vindt de nieuwe installatieprocedure in de documentatie bij Isah-PDI. De Local Client Tables zijn qua opzet hetzelfde gebleven.

De namen van de verschillende onderdelen van Isah-PDI zijn gewijzigd en de serverapplicatie is gesplitst in Isah-PDI Server en Isah-PDI Server Config. Hieronder ziet u een overzicht van de verschilende onderdelen:

Onderdeel Isah-PDI

Beschrijving

Isah-DPR

Isah-DPR is de client-applicatie van Isah-PDI (op het werkstation). U gebruikt het programma voor het verwerken van de productiedata. Het programma is in principe geschikt voor touch screens, maar kan ook worden bediend met muis, toetsenbord of scanner.

Isah-PDI-Server

Isah-PDI-Server is een programma dat draait als een Windows-service. Het programma verzorgt de communicatie tussen Isah-DPR en de Isah-database (zie onderstaand figuur).

De Isah-PDI-Server communiceert tevens met het Windows Event log van de machine waarop de Isah-PDI-Server is geïnstalleerd.

Isah-DPR Config

Isah-DPR Config wordt naast Isah-DPR. Isah-DPR Config gebruikt u voor het configureren van de Isah-DPR-client.

Isah-PDI Server Config

Isah-PDI Server Config wordt geïnstalleerd naast de Isah-PDI-Server. Isah-PDI Server Config gebruikt u voor het configureren van de Isah-PDI-Server. Met het programma kunt u de PDI-services ook starten en stoppen.

Isah Database

Isah-database

Isah PDI Server

Isah-PDI-server

Isah DPR

Isah-DPR

Communicatie tussen Isah-DPR en de Isah-database