Isah-DPR Config

In de applicatie Isah-DPR Config geeft u verschillende instellingen op voor het werken met Isah-DPR.

De instellingen op het tabblad General Settings worden lokaal opgeslagen op de computer waarop Isah-DPR is geïnstalleerd. Deze instellingen zijn Isah-PDI-server-gebonden. De overige instellingen worden opgeslagen in tabellen waarvan u de locatie specificeert op het tabblad General settings. Op deze manier kunt u meerdere Isah-DPR’s naar dezelfde tabellen laten verwijzen.

In deze map

Bediening

Tabbladen

Menu Extra