Display Texts

Het tabblad Display Texts bevat de teksten die bij de functies in de display van Isah-DPR verschijnen. U kunt de gegevens op dit tabblad wijzigen.

Om de gegevens op te roepen, kiest u in het menu Open voor Display texts. U kunt ook klikken op het pictogram PDI: gegevens oproepen op het tabblad Display Texts. De locatie van de gegevens heeft u reeds opgegeven op het tabblad General settings in het veld Tables folder.

Kolommen

Function name

Display texts