Het uitgeven van artikelen uit voorraad aan een productieorder

Met de functie Uitgifte artikelen uit voorraad aan productieorder ARTUITVO maakt een werknemer regels aan voor het bestand Uitgiftes artikelen in Isah wanneer hij artikelen uit voorraad uitgeeft voor een productieorder.

Na het aanmaken van een uitgifteregel voor een artikel ziet u deze regel in het scherm Uitgiftes artikelen.

De werknemer kan een regel aanmaken door het productieorder, de artikelregel, het personeelslid en het aantal in te voeren. Of een magazijn en een locatie opgegeven moeten worden, is afhankelijk van de instellingen op de Isah-PDI-server. Indien het volgens de instellingen op de Isah-PDI-server is toegestaan, is het tevens mogelijk om ongeplande artikeluitgifteregels aan te maken. Hiervoor laat u het veld Artikelregel leeg en vult u het veld Artikel.