Achtergrond

De achtergrond van het hoofdmenu (rechts van het navigatievenster) kan bedrijfsbreed als standaard door de systeem- of applicatiebeheerder ingesteld worden in de module Algemeen. Als een gebruiker individuele rechten heeft om de achtergrond aan te passen (programmacode 11860000), dan kan deze gebruiker de standaardachtergrond voor zichzelf vervangen door een andere via het menu Beeld. De standaardinstelling van Webachtergrond hoofdmenu in de module Algemeen blijft in dat geval ongewijzigd, maar de gebruikersinstelling heeft prioriteit.

Achtergronden kunnen HTML-pagina's zijn, bijvoorbeeld een intranet- of internetpagina, maar ook afbeeldingen.

1. Ga in het hoofdmenu van Isah naar het menu Beeld.
  2. Kies voor Mijn achtergrond ...
  3. Blader naar de gewenste pagina-afbeelding of typ een internetadres in.
  4. Bevestig de gegevens met OK.