Presetinstellingen

In alle invoerschermen in Isah vindt u in het menu Beeld de optie Presetinstellingen. In dit venster stelt u voor het geopende scherm in:

Als u deze mogelijkheden activeert, zal Isah als u het scherm opvraagt eerst een venster tonen waaruit u de gewenste preset selecteert. Hierna opent Isah het opgevraagde scherm met de gekozen preset.

Het kan een voordeel zijn om een preset te selecteren voordat Isah het scherm opent, als zich in het scherm veel gegevens bevinden. Dit is in het scherm Artikelen bijvoorbeeld vaak het geval. U zou dan voor het openen van het scherm kunnen kiezen voor een preset die u alleen de artikelen laat zien die voor u van belang zijn.