Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Engineering-itemstatussen

Een engineering-item doorloopt verschillende fasen, bijvoorbeeld 'nieuw', 'in ontwikkeling', 'werkvoorbereiding' en 'vrijgegeven voor productie'. In het scherm Engineering-itemstatussen kunt u uw eigen indeling van statussen vastleggen. Het gebruik van engineering-itemstatussen is niet verplicht.

Met het veld Synchroniseren bepaalt u of het engineering-item wordt gesynchroniseerd: alleen engineering-items met een status waarbij het veld Synchroniseren is geactiveerd, worden overgezet naar productie. Als u bij de engineering-itemstatus 'nieuw' het veld Synchroniseren leeg laat, voorkomt u dat het engineering-item dat nog niet gereed is voor productie en de status 'nieuw' heeft, gesynchroniseerd wordt. Voor de status ‘vrijgegeven voor productie’ is het juist zinvol om het veld Synchroniseren te activeren, aangezien engineering-items met deze status naar productie overgezet kunnen worden.

Met de verwerking Verzetten statussen kunt u de engineering-itemstatus van meerdere engineering-items tegelijk aanpassen.