Info

Met het menu Info roept u de gegevens van het mobiele apparaat op, zoals de versie van Isah ML die op het apparaat staat, de gebruikersnaam van het apparaat en het Device ID. Het Device ID heeft u onder andere nodig bij het registreren van het apparaat voor Isah Mobile Logistics.

Tip: Als u tikt op Device ID, dan slaat Isah ML het identificatienummer op in het tekstbestand 'DeviceID.txt' op het mobiele apparaat (standaard in ...\Program Files\Mobile). Hier kunt u het nummer eenvoudig uithalen zonder het over te hoeven typen.