Landen

Landen die in de Isah-administratie zijn opgenomen dient u ook toe te voegen in Agresso Wholesale.

In Agresso Wholesale kunt u per land aangeven of u de zogenaamde 'elfproef' of 97-check (IBAN) op bankrekeningnummers wilt uitvoeren. Isah voert de elfproef niet uit; vanaf release 4.5.5 voert Isah wel de 97-check uit op het veld IBAN.

Wanneer u de elfproef in Agresso Wholesale aanzet, importeert het pakket de stamgegevens van debiteuren en crediteuren met een onjuist bankrekeningnummer niet in Agresso Wholesale. De verkoop- en inkoopfacturen die bij de desbetreffende debiteuren en crediteuren horen, kunt u dan ook niet importeren.

In Agresso Wholesale vindt u het bestand met landen als volgt: selecteer Applicatiebeheer en vervolgens Onderhoud, Algemeen, Landen.