Sleutelwaarden aanmaken uitzetten

De verwerking Sleutelwaarden aanmaken uitzetten kunt u gebruiken als in het scherm Systeemvelden velden aanwezig zijn die horen bij codes die automatisch genummerd moeten worden: met de verwerking zorgt u ervoor dat de codes niet automatisch aangemaakt worden. U voert de verwerking met name uit om het aanmaken van codes tijdelijk uit te zetten zodat u instellingen in kunt voeren voor automatisch nummeren. Dit is een verplichte stap in het proces automatisch nummeren.