Importprofielen importeren

Importeer de importprofielen als volgt in Agresso Wholesale:

1. Selecteer Applicatiebeheer, Import, Importeren importprofielen.
  2. Geef in het veld Bestand op waar het bestand met profielen zich bevindt. Hierna verschijnt in de lijst eronder een overzicht van profielen die in het bestand zijn opgenomen.
  3. Selecteer de profielen die u wilt importeren door ervoor te dubbelklikken in de linkerkolom tot het symbool '>>' verschijnt.
  4. Klik op de knop Importeren. Agresso Wholesale importeert alle profielen waar '>>' voor staat.