Informatie opvragen

De Isah Integration Server is niet alleen geschikt voor het overzetten van gegevens, maar ook voor het weergeven van Isah-gegevens. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het scherm met journaalposten van Isah te tonen met de juiste journaalpost in beeld. Hiervoor is het wel noodzakelijk om bij het overzetten van de journaalposten de technische sleutel van de Isah-journaalpostregel mee over te nemen naar het financieel systeem.