Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Het COM-object registreren

Om uw COM-object te activeren, dient u het eerst te registreren op alle werkstations waarop u de integratie wilt gebruiken. De registratie vindt automatisch plaats wanneer u op deze stations een werkstationinstallatie van AccountView uitvoert nadat de netwerkinstallatie heeft plaatsgevonden. Een werkstationinstallatie installeert de bestanden op de harde schijf die minimaal nodig zijn om AccountView op het netwerk te starten. Hiertoe behoort tevens de registratie van het COM-object.