Voorbereiding

De volgende software dient te zijn geïnstalleerd op het werkstation van de Isah-PDI-server:

Onderstaande stappen voert u alleen uit bij een update.

1. Noteer de instellingen.

Wanneer het versienummer van uw PD-server 1.0.5.6 of lager is, dan dient u de huidige instellingen van uw PD-server te noteren. Tijdens het de-installeren van de oude versie van de PD-server zullen de instellingen namelijk worden verwijderd.

Wanneer het versienummer van uw Isah-PDI-server 7.4.5.2 of hoger is, blijven uw instellingen bewaard in de registry van de Windows-PC. Veiligheidshalve wordt echter aangeraden om ook in dit geval de instellingen te noteren.

2. Verbreek de actieve connecties.

De update van de Isah-PDI-server kan alleen worden uitgevoerd als er geen client-verbindingen actief zijn. Verbreek dus eventuele openstaande client-connecties. Gedurende het installatieproces kan Isah-PDI niet worden gebruikt.

3. De-installeer de Isah-PDI-server vanuit het Windows-configuratiescherm (Add/Remove Programs).