Voorbereiding

Onderstaande stappen voert u alleen uit bij een update. Voer ze uit voor elk werkstation waarop Isah-DPR is geïnstalleerd.

1. Noteer de instellingen.

Voordat u Isah-DPR updatet, noteert u de instellingen op het tabblad General Settings. Tijdens de de-installatie van de oude versie worden deze instellingen namelijk verwijderd.

2. Maak een kopie van de XML-tabellen.

De configuratie van uw Isah-DPR-werkstation is opgeslagen in zogenaamde XML-tabellen. De nieuwe XML-tabellen zijn ten opzichte van eerdere Isah-PDI-versies niet gewijzigd; u kunt de oude tabellen dan ook hergebruiken. Maak hiervoor een kopie van uw huidige XML-tabellen; deze zet u na installatie van de nieuwe versie weer terug. De tabellen dienen overigens wel op een andere locatie te worden opgeslagen; de standaardlocatie van de XML-tabellen is gewijzigd.

3. Verwijder Isah-DPR.

Verwijder alle software van Isah-DPR vanuit het Windows-configuratiescherm (Add/Remove Programs) voordat u de nieuwe software installeert.