Synchronisaties

In het scherm Synchronisaties ziet u een overzicht van alle in Isah uitgevoerde synchronisaties van engineering-items. U kunt bekijken met welke instellingen de synchronisaties zijn uitgevoerd en of de synchronisaties succesvol of mislukt zijn. Berichten die tijdens de synchronisatie zijn aangemaakt, vindt u in het scherm Berichten.

Gebruik de presets of de lijstfuncties om verschillende doorsneden te maken en de gegevens naar wens weer te geven, bijvoorbeeld alle synchronisaties voor een bepaald engineering-item gesorteerd op gebruiker of alleen de synchronisaties van een bepaalde gebruiker.

Om het overzicht te behouden op de synchronisaties kunt u ze met een verwerking verwijderen.