Titels eigen tabblad

Als uw bedrijf ook anderstalige Isah-versies gebruikt, maakt u in dit scherm de titel van het eigen tabblad in andere talen aan. Per taal maakt u één regel aan met de titel in die taal. Op het scherm waarop het tabblad wordt getoond, ziet de gebruiker de titel van het tabblad in zijn eigen taal. Is er geen titel in de taal van de gebruiker aanwezig, dan wordt de titel in de standaardtaal getoond.

Voorbeeld

U heeft het eigen tabblad 'Omzet' aangemaakt en voegt aan het scherm Titels eigen tabblad de volgende regels toe: