Memo

Het tabblad Memo kunt u gebruiken om allerlei gegevens te registreren die u niet op de andere tabbladen kunt plaatsen, bijvoorbeeld een nadere artikelspecificatie of aanvullende informatie over een klant. De informatie is voor intern gebruik en wordt standaard niet afgedrukt op rapporten. De meeste rapporten bieden echter wel de mogelijkheid om de memotekst af te drukken.

Met de rechtermuisknop kunt u een menu oproepen met functies, bijvoorbeeld 'Afdrukken' of 'Converteren naar RTF'.

U kunt vooraf gedefinieerde teksten opnemen op tabblad Memo: met Alt+Pijl-omhoog opent u het scherm Basisteksten. Vervolgens selecteert u de gewenste tekst.

N.B. Gebruik teksten die als tekstformaat 'RTF' of 'Tekst zonder opmaak' hebben. Het tekstformaat 'HTML' is bedoeld voor teksten in e-mails voor het verzenden van documenten.