Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Draaitabelgegevens afdrukken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het afdrukken van draaitabelgegevens. U kunt een afdruk van de volgende gegevens maken:

Selecteer het gebied dat u wilt afdrukken, bijvoorbeeld de grafiek. Daarmee maakt u het gebied actief. Vervolgens kunt u een afdrukvoorbeeld maken met Afdrukvoorbeeld. Het afdrukvoorbeeld toont het actieve gebied, in dit geval de grafiek. Druk af met Afdrukken. De instellingen van het afdrukvoorbeeld worden opgeslagen per gebruiker, per scherm, per preset, per draaitabel.