Doorrekenen indicatoren

De verwerking Doorrekenen indicatoren berekent de gerealiseerde waarden van de KPI-regels. De verwerking voert het script uit dat aan de KPI is gekoppeld.

U kunt de berekening laten uitvoeren voor de KPI die in het scherm Kritische prestatie-indicatoren heeft geselecteerd, maar u kunt dat ook doen voor alle KPI's tegelijk met een status van het type 'Definitief'. De datum waarop de berekening heeft plaatsgevonden wordt weergegeven in het scherm Kritische prestatie-indicatoren.