Schermen openen en afsluiten

Schermen openen

In Isah kunt u meerdere schermen, eventueel uit verschillende modules, tegelijkertijd open hebben staan. Zolang u een scherm niet afsluit, blijft het open staan en worden alle volgende schermen die u opent er overheen geplaatst. U opent een scherm:

Het is ook mogelijk eenzelfde scherm meerdere keren te openen. Dit geldt overigens alleen voor schermen die u via het hoofdmenu heeft geopend. Om een scherm voor een tweede keer te openen, houdt u SHIFT ingedrukt terwijl u nogmaals klikt op het desbetreffende scherm in het hoofdmenu.

Schermen afsluiten

Er zijn verschillende manieren om een scherm af te sluiten:

Om meerdere schermen tegelijk af te sluiten, sluit u in het hoofdmenu een openstaande map af door op het minteken (-) van het pictogram Open map te klikken. Alle openstaande schermen die onder deze map thuishoren, worden dan in één keer afgesloten. Sluit u bijvoorbeeld de map Klanten, dan sluiten automatisch alle schermen die u in de module Klanten had geopend.

Als u in een scherm wijzigingen heeft aangebracht die nog niet zijn bevestigd, dan verschijnt daarvan een melding, bijvoorbeeld als volgt:

"Wilt u de wijzigingen in Isah - 0003 Contactpersonen klanten opslaan?"