0442 Objecten - Kenmerken

U kunt aan objecten kenmerken toekennen zoals draai-uren en tellerstanden. Op basis van de waarden kunt u dan besluiten dat het object onderhoud behoeft of vervangen moet worden.

Op dit tabblad vindt u objectgerelateerde kenmerkgegevens. U voegt kenmerken toe met de knop Kenmerken. Het is mogelijk kenmerken over te nemen van het artikel waarop het object is gebaseerd. Daarvoor activeert u het veld Artikelkenmerken toevoegen aan objectkenmerken in het scherm Objecten, tabblad Algemeen.

In het bovenste gedeelte ziet u de kenmerken van het object met hun geldige waarde op de datum die in het veld Datum zichtbaar is. Door de datum te veranderen en het scherm te verversen kan inzicht verkregen worden in de waarde van de kenmerken in het verleden.

In het onderste gedeelte worden van het geselecteerde kenmerk alle waarden uit het verleden getoond.

N.B. Als u in het scherm Objecten een eigen tabblad wilt toevoegen, kunt u velden van alle tabbladen gebruiken behalve van tabblad Kenmerken. Het tabblad ontbreekt in de Veldkiezer aangezien het geen geschikte velden bevat.