0442 Objecten - Relaties

Indien het object bijvoorbeeld een referentieobject is en een gebouw betreft, dan kunt u op dit tabblad gegevens als de beheerder van het gebouw en een contactpersoon vastleggen. Daarnaast wordt de actuele klant getoond op basis van de actuele datum en de gegevens zoals geregistreerd met de knop Klanten.

Door te klikken op Vraagteken kunt u nagaan van welk bovenliggend object in de as-built-structuur de gegevens afkomstig zijn.