Scripts

U gebruikt het scherm Scripts om scripts vast te leggen en te beheren. Scripts kunt u op allerlei plaatsen in Isah gebruiken. Er zijn verschillende soorten scripts, waaronder ad-hoc-scripts, verwerkingsscripts, schermscripts, menu-scripts, PCF-scripts, lookup-scripts en scripts voor basisteksten.

Tip: Als u een script heeft toegevoegd, kunt u het testen door in het menu Bewerken te kiezen voor Script uitvoeren.

Tip: In het tekstblok van het tabblad Script waar u het script invoert, kunt u de rechtermuisknop gebruiken om een snelmenu op te vragen dat diverse scriptopdrachten bevat. Wanneer het wijzigen aan staat, kunt u de toetscombinatie Ctrl-spatiebalk gebruiken om een overzicht te openen van alle beschikbare SQL-statements.

U vindt meer informatie over scripts in het menu Help onder VBScript Help.