SQL-query-teksten

U gebruikt SQL-query-teksten om bij het samenstellen van een rapport gebruik te kunnen maken van keuzelijsten. Een gemaakte SQL-query-tekst geeft u daarvoor bij het rapport op onder de knop Selecties, knop Parameters, tabblad Lookup SQL, veld Query.

Voorbeeld

Bij het samenstellen van rapport R1001 Werkkaart vraagt Isah u om op te geven voor welke productieorders u de werkkaarten wilt afdrukken: 'Productieorder tussen ...'. Voor het aangeven van dit bereik vraagt u de onderliggende productiedossiers op en selecteert u een waarde 'vanaf' en 'tot'. Deze lijst van onderliggende productiedossiers is samengesteld met behulp van een SQL-query tekst.

Velden

Query

Omschrijving

Programma

Systeemdata

SQL-instructies origineel

SQL instructies vertaald