Batches

U gebruikt batches voor het automatisch verwerken van opdrachten. U kunt bijvoorbeeld batchgewijs bepaalde verwerkingen achter elkaar uit laten voeren of rapporten afdrukken. In de map Batches in de module Algemeen vindt u de gegevens die voor deze batchverwerkingen van belang zijn. U kunt er bijvoorbeeld de batchservers registreren en de opdrachten bekijken die klaar staan voor verwerking door deze batchservers.

In principe kunt u de verwerkingen uit alle Isah-schermen die een knop Batch bevatten, via de batchserver uit laten voeren.