Servicecontractversies

Een servicecontract bevat de algemene gegevens van een contract zoals een contractcode en klant, terwijl in de servicecontractversie de dienstverlening vastligt specifiek voor één of meer objecten voor een bepaalde periode.

Per servicecontractversie kunt u aangeven of het contract ook het correctief onderhoud omvat. Op deze wijze kunt u eenvoudig onderscheid maken tussen contractversies voor preventief onderhoud en contractversies voor correctief onderhoud. Zo kan bij een servicemelding voor een bepaald object direct de juiste contractversie met de voorwaarden voor die servicemelding worden opgehaald.

In een contractversie zelf en met knoppen in het scherm legt u onder meer de volgende gegevens vast: