Prijslijsten staffelsoorten

U gebruikt prijslijsten voor het vastleggen van verkoop-, inkoop-, en/of calculatieprijzen. Nadat u de algemene gegevens en de prijslijstdefinitie van de prijslijst heeft opgegeven, legt u in het scherm Prijslijsten staffelsoorten de volgende gegevens vast:

Tip: Voor algemene prijzen of kortingen gebruikt u het artikel '0'.

Klik na het vastleggen van de staffelsoorten op de knop Staffels om specifieke prijs- en/of kortingsgegevens vast te leggen.