Artikelrevisiecontrole

U gebruikt het scherm Artikelrevisiecontrole om de revisiestructuur van de geselecteerde artikelrevisie te controleren. Zo kunt u nagaan of de artikelrevisie vrijgegeven mag worden; hiervoor moet worden voldaan aan de voorwaarden zoals vermeld onder Vrijgeven artikelrevisie.

De kleur voor de artikelregel heeft de volgende betekenis:

• Grijs:

De regel is niet relevant voor de vrijgave.

• Rood:

Het artikel heeft geen vrijgegeven revisie. Er mag geen enkele 'rode' regel voorkomen als een revisie wordt vrijgegeven.

• Oranje:

Het artikel heeft een revisie met een startdatum na de vrijgavedatum. Er bestaat dus een nieuwere revisie.

• Groen:

Het artikel levert geen probleem op bij vrijgave.

Als u constateert dat het artikel aangepast moet worden voordat de vrijgave plaats kan vinden, dan klikt u met de rechtermuisknop op de desbetreffende regel. Kies vervolgens Openen in het snelmenu.