0033 en 0070 Verkoopoffertes en -orders - PCF

Op dit tabblad kunt u instellingen opgeven die gebruikt worden door de module Productconfigurator (PCF). Selecteert u hier een configuratie-artikel dan kunt u het artikel op het niveau van het verkoopdossier configureren met de knop Configurator in het scherm Verkoopoffertes of -orders. De kenmerken van deze configuratie dienen als voorkeurswaarde voor overeenkomstige kenmerken van artikelen op de verkoopregels.

Voorbeeld

Een keukenfabrikant levert keukens in diverse kleuren. Veel onderdelen van de keuken zoals de kastjes hebben dus kleur als kenmerk. Meestal wordt een keuken geleverd in één kleur. Deze kleur wordt als het artikel 'KEUKEN' met kenmerk 'KLEUR' op de verkooporder vastgelegd. Alle configuratie-artikelen op de verkoopregels met kenmerk 'KLEUR' krijgen dan automatisch de kleur van de order.