Hoofdverzendschema

Als u verzendingen voor verschillende verkoopregels in één keer wilt uitvoeren, dan gebruikt u een hoofdverzendschema. In een hoofdverzendschema kunt u verschillende verzendingen opnemen; deze kunt u vervolgens in één keer uitleveren.

Als er al een verkoopofferte of -order met verkoopregels is ingevoerd, gaat u als volgt te werk:

1. Ga naar het scherm Verkoopoffertes of Verkooporders en selecteer een verkoopofferte of verkooporder toe.
  2. Klik op de knop Hoofdverzendschema en voeg één of meer hoofdverzendschema's toe.
  3. Klik in het scherm Verkoopregels op de knop Verzendschema en geef in iedere verzendregel aan bij welk het hoofdverzendschema de regel hoort.

Als u de gegevens van een hoofdverzendschema in wilt zien, gaat u naar het scherm Hoofdverzendschema. Met de knop Verzendschema ziet u vervolgens welke verzendregels allemaal bij een bepaald hoofdverzendschema horen.

Voorbeeld hoofdverzendschema