Berekende capaciteit

Het scherm Berekende capaciteit geeft een overzicht van de capaciteit per dag die voor de geselecteerde capaciteitsgroep berekend is.

Indien de capaciteit 'Nul' is, wordt deze in het maand- en jaaroverzicht met '0' weergegeven. Betreft het 'Geen capaciteit', dan wordt dit weergegeven door '...' op de desbetreffende dagen. Indien u dubbelklikt op een bepaalde dag ziet u de bijbehorende capaciteitsregels.

Let op: U dient rekening te houden met het verschil tussen nul-capaciteit (0) en geen capaciteit (…). Bij 'nul-capaciteit' kan bij plannen tegen oneindige capaciteit toch worden ingepland. Bij 'geen capaciteit' kan op de desbetreffende dag niet worden ingepland.

Als u de capaciteit bij een capaciteitsgroep wilt wijzigen, dan gebruikt u daarvoor de knop Capaciteitsregels in het scherm Capaciteitsgroepen. Na aanpassen vande capaciteitsregels moet de capaciteit opnieuw worden doorgerekend.