Inleiding

De CRM-app van Isah is ontwikkeld om gegevens die nodig zijn voor het onderhouden van klantrelaties op locatie beschikbaar te stellen. Onder andere klantgegevens, contactpersonen, meldingen, openstaande acties en documenten zijn in te zien door personeelsleden die buiten de deur aan het werk zijn. U bepaalt zelf welke gebruikers rechten hebben en wat zij mogen inzien of aanpassen.

De connectie met de Isah-database vindt plaats via een (beveiligde) internetverbinding. Gegevens zijn hierdoor altijd actueel.