Inloggen

Om aan te geven met welke database u werkt, specificeert u het IP-adres van de server waarop de CRM-webservice draait en de poort waarmee u verbinding maakt, gescheiden door een dubbele punt, bijvoorbeeld:

https://10.200.100.34:8055/odata

Inloggen doet u met de gebruikersnaam en het wachtwoord waarmee u in Isah inlogt. Als u de app start, opent de app het scherm Klanten. Kiest u vervolgens een specifieke klant, dan opent de app het scherm dat u het laatst bij een klant heeft gebruikt, bijvoorbeeld de cockpit of verkoopcontracten.

Als u de app een kwartier niet gebruikt, wordt de verbinding uit veiligheidsoverwegingen verbroken. U dient dan opnieuw in te loggen om weer toegang tot de app te krijgen.

Licentie

Om met Isah-CRM te kunnen werken, dient u een licentie te hebben. Een licentie geldt altijd voor een bepaald aantal gebruikers. Gebruikersnamen moeten aan de licentie worden toegewezen (programmacode 510000000); is uw gebruikersnaam aan de licentie gekoppeld, dan kunt u de app gebruiken, mits u ook inhoudelijke rechten heeft voor de app.

Als er meer gebruikers aan de licentie zijn toegewezen dan de licentie toelaat, dan verschijnt daarvan een melding in het scherm van de app zodra u inlogt.

Tip: Vanaf tien dagen voordat de licentie verloopt, verschijnt daarvan een melding in het scherm. U kunt de licentie dan tijdig verlengen, zodat u de app ongestoord kunt blijven gebruiken.