Signaleringen kritische onderdelen

Vanuit een artikelcalculatieregel voor een kritisch onderdeel kunt u het infoscherm Signaleringen kritische onderdelen opvragen. U kunt vanuit het scherm verwerkingen starten om de kritische onderdelen over te zetten naar het definitieve productiedossier. In het scherm ziet u:

Bestemming wijzigen

Om de kritische onderdelen over te zetten naar het definitieve productiedossier selecteert u zowel een herkomst als een bestemming en voert u één van de verwerkingen uit.

Als de herkomst een inkoopregel is:

1. Selecteer de inkoopregel waarvan u de artikelen wilt overzetten.
  2. Selecteer de artikelcalculatieregel uit het definitieve productiedossier die de nieuwe bestemming moet worden. De status van het productiedossier moet van het type 'Order' of 'Nacalculatie' zijn.
  3. Open het menu Bewerken en voer de verwerking Wijzigen bestemming inkoopregel uit.

Standaard wordt het veld Te verplaatsen aantal gevuld met ofwel het beschikbare aantal (Aantal bij Herkomsten) of het benodigde aantal (Toegewezen - Aantal bij Bestemmingen). De laagste waarde wordt ingevuld (er kan immers niet meer overgezet worden dan er beschikbaar is en er hoeft niet meer overgezet te worden dan benodigd is).

Als de herkomst een productiedossier is:

1. Selecteer het productiedossier waarvan u de artikelen wilt overzetten.
  2. Selecteer de artikelcalculatieregel uit het definitieve productiedossier die de nieuwe bestemming moet worden.
  3. Open het menu Bewerken en voer de verwerking Wijzigen bestemming productiedossier uit.