Staffelprijzen inkoop externe bewerking

U gebruikt het scherm Staffelprijzen inkoop externe bewerking om voor de geselecteerde leverancier prijsstaffels te definiëren. Bij het invoeren van staffelprijzen kunt u denken aan:

Als het veld Calculeren met normwaarden in de calculatieregel voor externe bewerkingen is geactiveerd dan bepaalt Isah de inkoopprijs van een externe bewerking in een besteladvies of de inkoopregel op basis van een eventuele staffel die van toepassing is. Wordt er geen geldige staffel gevonden, dan wordt de prijs uit het scherm Externe bewerkingen overgenomen. Als er een staffel is vastgelegd, dan neemt Isah de prijs uit de staffel over als in het besteladvies of de inkoopregel:

Wanneer u geen gebruik maakt van de instelling Calculeren met normwaarden dan is de inkoopprijs van een externe bewerking in een besteladvies of inkoopregel afkomstig uit de calculatieregel voor externe bewerkingen. Staffelprijzen blijven in dat geval buiten beschouwing.

Velden

Startdatum, Einddatum

Aantal vanaf

Script