Kredietlimietcontrole openstaande posten Isah Finance

De kredietlimietcontrole vergelijkt de opgegeven kredietlimiet met het totaalbedrag aan openstaande posten van een debiteur. Dat totaalbedrag is afkomstig uit het financiële pakket en is zichtbaar in het scherm Kredietinformatie in het veld Bedrag openstaande posten. Als u Isah Finance gebruikt, ziet u in dat veld altijd het actuele bedrag aan openstaande posten (bij andere financiële pakketten na een import).