XML-bestand voor gebruik in uw bank-portal

Voor het XML-bestand waarin de betalingen na uitvoer terechtkomen, gelden allerlei regels die internationaal zijn vastgelegd. Het XML-bestand dat Isah Finance klaarzet, voldoet aan de eisen van de banken.

Voor de meestgebruikte banken staan hieronder specifieke beschrijvingen van de XML, waarin ook wordt aangegeven welke informatie verplicht is en waar de informatie vandaan komt. De overige banken vallen onder SEPA-Algemeen.

Alle XML-bestanden bestaan grofweg uit drie onderdelen:

In deze map

ABN-AMRO

ING

Rabobank

SEPA-Algemeen: overige banken

Technische informatie: Databasegegevens