Weergavepaneel

Bladzijde

De gegevens onder Bladzijde haalt Isah Finance uit de factuur die u in het middelste gedeelte van het scherm selecteert. Het veld Invoer geeft aan of u de bedragen invoert als bruto- of nettobedragen. Wilt u de invoermethode wijzigen, dan klikt u in het lint (tabblad Start) op de knop Netto/bruto.

Transacties

De tabel onder Transacties laat zien welke journaalposten ontstaan bij de ingevoerde regels.

Regel

Onder Regel ziet u de bedragen van de geselecteerde factuurregel. U bepaalt zelf of het veld Bedrag netto of bruto wordt weergegeven; gebruik hiervoor de knop Netto/bruto in het lint (tabblad Start).

De Rekeningomschrijving geeft de omschrijving die bij uw basisgegevens is opgegeven voor de gekozen rekening. Deze kan afwijken van de omschrijving die in de regel bij de rekening staat, omdat u deze voor elke factuurregel kunt specificeren.

In het veld Omschrijving ziet u de beschrijving van het veld waarop de cursor staat. Zet u de cursor bijvoorbeeld op de BTW-code, dan ziet u in het veld Omschrijving de omschrijving die bij die BTW-code hoort.