Lijstfuncties

In de meeste schermen kunt u lijstfuncties gebruiken om gegevens inzichtelijk te presenteren of samen te vatten door berekeningen toe te voegen. Totalen groeperen groepstotalen

Lijstfuncties

Kolommen groeperen

Hiermee kunt u gegevens groeperen. Sleep de kolomkop waarop u wilt groeperen naar het groepeervak boven de kolomkoppen. Als u binnen de groepen een groepering wilt aanbrengen, sleept u nog een kolomkop naar het groepeervak.

Samenvouwen

Als u hierop klikt in een gegroepeerde lijst wordt de lijst samengevouwen en worden de details verborgen.

Uitvouwen groepen

Als u hierop klikt in een gegroepeerde lijst wordt de lijst uitgevouwen en worden de details zichtbaar.

Groeptotalen

In een gegroepeerde lijst kunt u hiermee aan elke groep een berekend totaal toevoegen.

Lijsttotalen

Hiermee kunt u aan een lijst een berekend totaal toevoegen.