Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

0489 Kenmerken van kenmerkgroep - Mogelijkheidsscript

Indien bij een kenmerk op het tabblad Algemeen het kenmerktype 'Script' of 'Script + vrije invoer' is ingevuld, dan dient in het memoblad op het tabblad Mogelijkheidsscript een script te staan waarin de verschillende mogelijkheden voor het desbetreffende kenmerk zijn gedefinieerd.

U kunt een script onder meer gebruiken om gegevens uit een basisbestand te halen, bijvoorbeeld artikelen met de artikelgroep 'METAAL' of 'AUTORAD'.

Voorbeeld

Dim Query

Set Query = Application.DataBase.CreateQuery( "Select partcode artikel, Description Omschrijving From part" )

Query.Open

IF Query.LookUp("Zoek een radio","artikel") then

Antwoord = Query("artikel").Value

end if

Query.Close