Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Object

Dit tabblad is alleen zichtbaar als er bij de opdracht een doelobject is opgegeven. U vindt er de specifieke gegevens van het object, bijvoorbeeld de revisiecode en garantieperiode.

MFS: As-built-structuur

Bekijk de as-builtstructuur van het object. U ziet de objecten en artikelen waaruit het object is opgebouwd.

 

Als u dubbelklikt op een object, worden weer de onderliggende onderdelen van het object getoond. Bij artikelen is dat niet mogelijk. Om terug te keren naar een bovenliggend niveau van de structuur, klikt u bovenin het scherm op het aangegeven pad op het gewenste niveau. De as-built-structuur kan alleen getoond worden als u online werkt.

MFS: Terug naar vorig object

Ga terug naar het vorige object dat u in de objectstructuur heeft opgevraagd. Als u bijvoorbeeld van het laagste niveau naar het hoogste niveau bent gegaan en u vervolgens op het pictogram klikt, dan komt u weer terug bij het object van het laagste niveau.

MFS: Terug naar tabblad Object

Ga terug naar het opdrachtscherm.

Kenmerken

Bij een object kunnen verschillende kenmerken zijn vastgelegd met bijbehorende waarden. Daarbij kunt u denken aan draai-uren of meterstanden. Aangezien elke waarde een geldigheidsdatum heeft, kunt u het verloop van de waarden bekijken. Op tabblad Object ziet u de waarden die op dit moment geldig zijn.