Afschrift matchen

Bij het importeren van bankafschriften kan worden ingesteld dat afschriftregels automatisch worden gematcht. Met de knop Afschrift matchen kunt u bankafschriftregels die nog niet zijn gematcht alsnog met openstaande posten matchen. Als u op de knop klikt, kunt u in de afschriftregel de bijbehorende factuur selecteren. Als de factuurreferentie en het bedrag van de regel en de factuur overeenkomen krijgt de regel de status 'Gematcht'.