Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Isah Mobile Field Service beschikbaar

Isah Mobile Field Service is een app voor het digitaal aansturen van uw servicemonteurs en invoeren van registraties zoals uren en materialen. De app geeft servicemonteurs inzicht in de opdrachten waarvoor zij komende periode zijn ingepland. In de details van een opdracht staat informatie over de werkzaamheden of storing, klant- en contactpersoon, servicemelding en objecten. Hiermee heeft de servicemonteur alle benodigde informatie tot zijn beschikking die nodig is voor het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Ook wanneer er tijdelijk geen internetverbinding is.

Met het doorlopen van statussen is direct te zien wat de voortgang van een opdracht is: is de servicemonteur onderweg, bezig met het uitvoeren van zijn werkzaamheden of is het werk al gereed? De statussen kunt u naar eigen inzicht inrichten.

Voor reis- en werktijd kan automatisch urenregistratie bijgehouden worden met het doorlopen van statussen of handmatig urenregels aangemaakt worden. Daarnaast kunnen materiaaluitgiftes direct vastgelegd worden zodat meteen duidelijk is welke materialen verbruikt zijn voor een opdracht. Deze gegevens komen ook bij de afhandeling van de opdracht terug zodat de klant hier zijn goedkeuring aan kan geven.