Netto/Bruto

Klik op Netto om de bedragen bij de dagboekinvoer netto op te geven, en op Bruto om dat bruto te doen. Als bedragen eenmaal zijn ingevuld, is het mogelijk om met deze knoppen de weergave van de bedragen aan de rechterkant van het scherm te wijzigen van netto naar bruto en omgekeerd. Werkt u bij een bepaald dagboek vrijwel altijd met dezelfde instelling, dan geeft u deze waarde als standaard op door in de instellingen het veld Bruto-invoer te activeren (voor bruto) of leeg te laten (voor netto).