Magazijnen

U gebruikt het scherm Magazijnen om alle plaatsen vast te leggen waar u artikelen en gereedschappen opslaat. Per magazijn kunt u vervolgens een onderverdeling maken in verschillende locaties.

Bij het opzetten van een magazijncodering kunt u denken aan verschillen in opslagcondities (droog, warm, open) of aan de plaats (gehuurde opslagruimtes, verschillende terreinen). Verder kan het zijn dat u artikelen of gereedschappen in een aantal service-auto's heeft ondergebracht. U legt dan elke auto als magazijn vast, zodat u altijd weet of er in een auto nog voldoende artikelen en/of gereedschappen aanwezig zijn.

Klik op de knop Locaties om de onderverdeling van een magazijn in locaties te bekijken of te wijzigen.