Verzendbonregels

Het scherm Verzendbonregels toont een overzicht van de goederen die zijn verzonden op de geselecteerde verzendbon. De regel bevat allerlei informatie over de verzending, waaronder het aantal artikelen dat u verzonden heeft en de productieorder waarvoor dat is gebeurd.

Met de knoppen aan de onderkant van het scherm kunt u per verzendbonregel aanvullende informatie opvragen over de verzonden goederen.

Velden

Aantal

Gereed