Importeren urenregels PD-server

U gebruikt Importeren urenregels PD-server om de uren die door de PD-server zijn aangemaakt en vrijgegeven, te importeren in Isah. Bij de import worden de gegevens van de regel aangevuld zodat deze verwerkt kunnen worden. Zo wordt bij een personeelscode de juiste werktijdentabel opgezocht.

Indien bij het importeren (enkele) regels niet worden geïmporteerd, vindt u de reden hiervan op het tabblad Verwerkingsinformatie. Voor regels die wel correct geïmporteerd worden en waarbij de juiste gegevens zijn aangetroffen, wordt het veld Vrijgegeven voor verwerking geactiveerd. U vindt dit veld op het tabblad Invoer en verwerking.

Controle

Voordat u de urenregels gaat importeren, kunt u de regels bekijken in het scherm Urenverantwoording. Regels die door de PD-server zijn geregistreerd, worden vrijgegeven voor import in Isah zodra ze zijn afgesloten. Urenregels die niet zijn vrijgegeven, zijn bijvoorbeeld regels waarbij de eindtijd nog niet is ingevuld. U kunt op twee manieren zien of een urenregel is vrijgegeven voor import:

Tip: U kunt de presets tevens gebruiken voor het tonen van andere regels, zoals alleen door de PD-server ingevoerde urenregels.