Expeditie

In de module Expeditie registreert u de verzendingen van artikelen en maakt u expeditiebonnen aan. De expeditiebongegevens gebruikt u bij het maken van facturen.

Voor het maken van de expeditiebonnen legt u onder meer vast:

Het proces Expeditie omvat functies voor het verzenden van verkochte artikelen.

Tip: Voordat u onderstaande stappen in het expeditieproces uitvoert, kunt u bekijken wat er verzonden moet worden. Selecteer in de module Expeditie, scherm Verkoopoffertes en orders expeditie, knop Verzendschema de preset 'Te verzenden uitgebreid'. De preset geeft alle niet-gereedgemelde verzendregels weer waarvoor nog geleverd moet worden. Groepeert u bijvoorbeeld op Verzenddatum, dan ziet u welke artikelen u vandaag, morgen, etc. dient te verzenden. Als u groepeert op Week verzending ziet u per week wat u dient te verzenden.

Registreren gegevens expeditie

Fiatteren verzendregels

Aanmaken expeditiebonnen

Afdrukken picklist artikelen

Picken artikelen

Afdrukken expeditiebonnen

Controleren geleverde aantallen

Verwerken expeditiebonnen

In deze map

Verkoopoffertes en -orders

Expeditiebonnen

Verwerkingen

Overzichten