Log gebruiker-groepcombinaties

In het scherm Log gebruiker-groepcombinaties logt Isah alle wijzigingen die zijn aangebracht in de koppeling van gebruikers aan gebruikersgroepen. Isah houdt onder andere bij wie een wijziging heeft aangebracht, wat de wijziging was en op welk moment deze wijziging is opgeslagen.

Aan de regelnummers van de wijzigingen ziet u in welke volgorde deze hebben plaatsgevonden. De loggegevens zijn compleet als ze een aaneensluitende reeks vormen vanaf volgnummer 1.